Menu
Beplantingsplan achtertuin ontwerpen

Achtertuin ontwerpen mét beplantingsplan:
zo werkt het

Maart is het ideale moment om te starten met een achtertuin ontwerpen. Zodat we hem nog voor de zomer kunnen aanleggen. En u er dit jaar volop van kunt genieten. Onze ontwerper gaat graag voor u aan de slag en geeft u advies over beplanting die past bij u en het ontwerp van de achtertuin. Lees meer over de aanpak, kosten en mogelijkheden.

Hebt u een huis gekocht en kan de achtertuin daarvan wel een make-over gebruiken? Of wilt u uw tuin nieuw leven inblazen met een verfrissend ontwerp? De Hoog Hoveniers heeft alles in huis om uw achtertuin te ontwerpen: vakkennis, ervaring en oog voor detail. Daarnaast stellen we een beplantingsplan op, passend bij het tuinontwerp. Dat kan op verschillende manieren.

onderhoudsarme tuin

Optie 1: achtertuin ontwerpen met overzicht van plantsoorten

Wat voor soort beplanting wilt u? Strak, vrolijk, wintergroen of een insectentuin? Onze ontwerper maakt een (telefonische) afspraak met u om dit door te nemen. Met uw ideeën en wensen gaat hij aan de slag, waarna u een beplantingsplan ontvangt. Een voorbeeld daarvan ziet u op de foto. Dit ontwerp maakten we voor een villa in Alverna.

Beplantingsplan achtertuin ontwerpen

Optie 2: samen een selectie van planten doornemen

Vindt u het fijner om de planten alvast te zien? Dan komt één van onze specialisten graag bij u langs met geselecteerde planten om de keuze toe te lichten. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat en hebt u direct een idee van het onderhoud dat de planten nodig hebben. Wilt u een onderhoudsarme tuin maar mag die ene prachtige onderhoudsintensieve plant niet ontbreken? Dan informeren we u over onze opties voor tuinonderhoud.

moderne achtertuin

Wat kost een beplantingsplan?

Een beplantingsplan is een extra optie, naast het ontwerpen van de achtertuin. Wat de kosten hiervoor zijn hangt af van bijvoorbeeld de oppervlakte van uw tuin, de variatie in beplanting die u voor ogen hebt en welke wensen u hebt. Wilt u een achtertuin laten ontwerpen? Dan geven we u ook een indicatie van de kosten voor het beplantingsplan dat daarbij past.

Achtertuin ontwerpen met beplantingsplan?

Wilt u dé perfecte achtertuin laten ontwerpen en een bijpassend, op maat gemaakt beplantingsplan ontvangen? Neem dan gerust contact op met De Hoog Hoveniers via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Wil je meer weten of handige tips ontvangen

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?