Menu
zomervakantie-en-uw-tuin

Laat u uw tuin goed achter?

De koffers zijn gepakt, de auto is gewassen: u bent klaar om op vakantie te gaan. Maar hoe laat u de tuin achter en wie verzorgt de tuin als u er niet bent? De Hoog Hoveniers geeft u enkele tips, zodat u ook na uw vakantie weer van uw tuin kunt genieten.

Automatische beregening

Als u thuis bent, kunt u het beste iedere ochtend uw gazon beregenen met een gieter of een installatie. Een vakantiestop kan uw gazon in stro veranderen. Om dit probleem op te lossen, kan De Hoog een geavanceerd sproeisysteem aanleggen dat op gezette tijden uw gazon van water voorziet. We kunnen dit systeem voor u aanleggen én programmeren, zodat u nergens omkijken naar heeft. Als er een watertekort dreigt en er een sproeiverbod van kracht is, kunt u uw beregening op afstand uitschakelen en het later weer activeren. Ideaal voor de vakantie!

automatische beregening van de tuin

Vernuftige tuinverlichting

Nog zo’n technische hulp: de automatische tuinverlichting. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw huis wekenlang donker is. Dat trekt ongewenst bezoek. Een eenvoudige manier om dit te verhinderen is door uw tuinverlichting in- en uit te schakelen. Dat kan met een tijdschakelaar die iedere dag op een vast moment uw verlichting activeert. Maar een andere optie is via een sensor die als het donker wordt uw tuinlampen aanzet. Op die manier is het tijdstip van aan- en uitschakelen iedere dag anders. De Hoog Hoveniers voorziet uw tuinverlichting van dit systeem en stelt de lampen voor u in.

Automatische tuinverlichting

Tuinonderhoud tijdens uw vakantie

Eenmaal terug van vakantie is een verwilderde tuin het laatste waarop u wacht. De Hoog Hoveniers kan tijdens uw afwezigheid uw gehele tuin onderhouden of een deel daarvan. Vóór uw vakantie bespreken we met u wat er moet gebeuren, na de vakantie ligt uw tuin er piekfijn bij.

tuinonderhoud-tijdens-vakantie

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe we uw tuin vakantieklaar kunnen maken? Neem dan gerust contact op met De Hoog Hoveniers via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Wil je meer weten of handige tips ontvangen

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?