Menu
Het eam van De Hoog Hoveniers

Maak kennis met: Roel

Het team van De Hoog Hoveniers bestaat uit ongeveer 10 hoveniers en leerling-hoveniers. Elke dag werken zij vol gedrevenheid in de buitenlucht. Bent u benieuwd naar de drijvende krachten achter ons hoveniersbedrijf? In deze rubriek vertellen onze hoveniers over hun werk bij De Hoog Hoveniers. Maak kennis met Roel.

Hoe lang werk je al voor De Hoog Hoveniers?

“Ik werk al bijna vier jaar bij De Hoog Hoveniers. Na mijn opleiding zocht ik een baan in de buurt. Ik deed wat onderzoek online en kwam toen een vacature van De Hoog Hoveniers tegen. Het bedrijf sprak me direct aan en ik besloot te solliciteren. Ik mocht op gesprek komen en ik voelde meteen een klik. Dat goede gevoel was wederzijds: ik werd aangenomen.”

Wat maakt werken bij De Hoog Hoveniers zo leuk?

“Mijn passie is onderhoud. Want onderhoud geeft direct resultaat, het maakt zo veel verschil. En klanten zijn ook altijd blij als het onderhoud weer gedaan is. Want dan ziet hun tuin of bedrijfsterrein er direct veel frisser uit. Als de klant tevreden is, ga ik met een goed gevoel naar huis. En dat maakt mijn werk zo leuk.

Daarnaast ben ik echt op mijn plek in het team. Het is een jong team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Ik ga altijd met iemand samen op pad, dus het is belangrijk dat je een goede klik hebt.”

De-Hoog-Hoveniers-Roel

Wat maakt je werk uitdagend?

“De afwisseling maakt mijn werk uitdagend. Dan bedoel ik afwisseling in werkzaamheden én in klantcontact. Bomen en struiken snoeien, hagen knippen, onkruid verwijderen, beregening installeren, grasmaaien, de tuin bemesten, bestrating onkruidvrij maken: iedere dag is weer anders.

Ik spreek veel verschillende klanten, omdat ik vaak meerdere onderhoudsklussen op een dag heb. Meestal loop ik eerst samen met de klant even een rondje door de tuin en maak ik een praatje. En na de onderhoudsklus bespreken we het resultaat. Iedere klant heeft weer een ander verhaal en dat maakt het werk voor mij uitdagend.”

Met welke projecten ben je op dit moment bezig?

“We hebben verschillende onderhoudscontracten. Van een aantal vaste klanten weet ik dus al precies dat ik binnenkort voor hen aan de slag ga. Voor een aantal bedrijven zorg ik bijvoorbeeld dat de bestrating van het bedrijfsterrein onkruidvrij blijft en dat de beplanting netjes blijft. Zodat het bedrijf de representatieve uitstraling behoudt. Ook een aantal particulieren heeft een onderhoudscontract bij De Hoog Hoveniers. Bij hen zorg ik bijvoorbeeld dat de diverse planten op de juiste manier gesnoeid worden, de haag mooi in vorm blijft en het gras er keurig bij ligt.”

Wat doe je na een dag hard werken?

“Naast de gewone huishoudelijke taken voer ik altijd even de kippen én ik houd natuurlijk mijn eigen tuin goed bij. Verder ben ik trainer bij de lokale voetbalvereniging en doe ik aan zaalvoetballen. Kent u de Facebookpagina van De Hoog Hoveniers al? Die houd ik bij.”

tuinonderhoud bij bedrijven

Meer weten?

Wilt u weten welk onderhoud we voor uw tuin of bedrijfsterrein kunnen verrichten? Of hebt u interesse in tuinaanleg? Neem dan gerust contact op met De Hoog Hoveniers via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Wilt u weten hoe wij
u kunnen helpen?

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?