Menu
vroege lente in de tuin

Profiteer van de vroege lente

Een échte winter hebben we dit jaar niet gehad. De lente begint een maand eerder dan vorig jaar. Krijgt u ook al zin om in de tuin aan de slag te gaan? Lees wat u zelf kunt doen en waarvoor u voorbereidingen kunt treffen.

Kleine voorjaarsbeurt

De eerste zonnestralen, de kou is uit de lucht: tijd om te genieten van uw tuin. Wilt u alvast gaan tuinieren? Dan kunt u een voorzichtig begin maken met de voorjaarssnoei en alvast wat planten afknippen. Ook kunt u plantenresten en bladeren opruimen, zodat de tuin er weer netjes bij ligt.

Perfecte timing: nieuwe tuin vóór de zomer

Dit is ook hét moment om een start te maken met de vervulling van uw tuinwensen. Dacht u afgelopen zomer regelmatig: ‘ik zou graag een ander soort tuin willen,’ of ‘mijn tuin past niet bij mij, ik ben toe aan vernieuwing’? Hiermee gaan we graag samen met u aan de slag. Maak een afspraak met een van onze collega’s van De Hoog Hoveniers, zodat we het ontwerp en de aanleg zo kunnen plannen dat u dit voorjaar uitkijkt op uw nieuwe tuin.

tuinontwerp maken voorjaar

Tuinrenovatie met groot effect

Ook voor een tuinrenovatie is februari het perfecte moment: het is zacht weer waardoor we geen last hebben van vorst en efficiënt kunnen werken. We adviseren u graag over hoe u met wat strategische aanpassingen een nieuwe look-and-feel in uw tuin creëert.

tuinrenovatie gazon situatie voor
tuinrenovatie gazon situatie na
Snoeiwerkzaamheden aan de bomen

Groter zaag- en snoeiwerk

Deze maand zijn we volop bezig met zaag- en snoeiwerkzaamheden. In Velp kortten we bijvoorbeeld bomen in om meer licht te laten schijnen op de zonnepanelen. Ook gingen we aan de slag met de kap en opkroning van bomen. Kunt u hulp gebruiken bij zaag- en snoeiwerk? De Hoog Hoveniers ondersteunt u graag.

Ook profiteren van de vroege lente?

Wilt u in de zomer genieten van een nieuwe of gerenoveerde tuin? Of wilt u beginnen aan (groter) zaag- en snoeiwerk? Neem dan gerust contact op met De Hoog Hoveniers via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Wil je meer weten of handige tips ontvangen