Menu
cashback actie de hoog hoveniers

Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Wijchen

De Hoog Hoveniers biedt haar klanten dit jaar een leuke actie. Iedere klant maakt namelijk kans op gedeeltelijke teruggave van de factuur van het hoveniersbedrijf. Deze maand is een klant van De Hoog Hoveniers in de prijzen gevallen: er werd een cheque uitgereikt van € 1.000. De actie maakt deel uit van een landelijke actie van TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten.

Elisabeth Kaspers valt in de prijzen

Ronnie de Hoog, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Hier werken we elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klant een recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven de recensies andere tuingeïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeld van ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor ons bedrijf.

Met het invullen van een recensie maken onze klanten dit jaar ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?

TuinKeur gecertificeerd

De Hoog Hoveniers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Tuinkeur gecertificeerd hovenier

De CASHBACK-actie gaat verder

Ronnie besluit: ‘De CASHBACK-actie liep tot en met november 2018. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.’ De actie is dit jaar afgelopen, maar komt volgend jaar terug!

Meer weten?

Wilt u meer weten hoe u in aanmerking komt voor de cashback-actie in 2019? Neem dan gerust contact op met De Hoog Hoveniers via info@dehooghoveniers.nl of bel 06-55564499.

Wil je meer weten of handige tips ontvangen

© 2019 De Hoog Hoveniers

website ontwerp & realisatie: Studio 024