Menu
cashback actie de hoog hoveniers

Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Wijchen

De Hoog Hoveniers biedt haar klanten dit jaar een leuke actie. Iedere klant maakt namelijk kans op gedeeltelijke teruggave van de factuur van het hoveniersbedrijf. Deze maand is een klant van De Hoog Hoveniers in de prijzen gevallen: er werd een cheque uitgereikt van € 1.000. De actie maakt deel uit van een landelijke actie van TuinKeur.

Elisabeth Kaspers valt in de prijzen

Ronnie de Hoog, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Hier werken we elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klant een recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven de recensies andere tuingeïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeld van ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor ons bedrijf.

Met het invullen van een recensie maken onze klanten dit jaar ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?

Meer weten?

Deze actie is inmiddels niet meer van kracht, maar u kunt ons altijd bellen voor vragen of opmerkingen. Neem dan gerust contact op met De Hoog Hoveniers via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Wil je meer weten of handige tips ontvangen

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?