Menu
zomerhitte en genieten in de tuin

Zomerse temperaturen: vakantie in eigen tuin

Tijdens deze warme zomerperiode is er één ding dat u vooral moet doen in de tuin: genieten! Ons team is ook aan het bijkomen van het drukke voorjaar, maar we zijn natuurlijk wel gewoon bereikbaar voor vragen. Kunt u geen genoeg krijgen van het tuinieren? Dan zijn er nog wat kleine dingen waaraan u kunt denken.

Correctiesnoei

De hagen zijn gesnoeid, het grote snoeiweg is achter de rug. Maar er zijn altijd planten die u licht kunt bijsnoeien zodat uw tuin er piekfijn bij ligt. Zo kunt u uitgebloeide bloemen of wat afgevallen blad verwijderen. Kleine klusjes die prima kunnen met dit warme weer.

kleine snoeiwerkzaamheden bij heet weer
tuin sproeien bij droogte

De tuin bewateren

In deze droge periode wordt regelmatig opgeroepen om zuinig om te gaan met water. Houd daarom goed in de gaten wanneer u wel en niet mag beregenen. Als het wél mag: geef uw planten dan voldoende water, ze hebben het hard nodig. Lees meer over bewatering in de tuin.

Laat u inspireren

Verder is de zomer het perfecte moment om inspiratie op te doen voor uw tuin. Wist u dat op onze website een pagina met recente projecten te vinden is? Zo krijgt u een idee van wat De Hoog Hoveniers voor u kan doen en wellicht kunt u er inspiratie uit halen.

inspiratie opdoen voor tuinprojecten

Toch nog een andere vraag?

Wij zijn gewoon bereikbaar! Stel dan gerust uw vraag over uw tuin, onderhoud of aanleg via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Wilt u meer zien van De Hoog Hoveniers? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten. Zo bent u ook altijd op de hoogte van de nieuwste blogs.

Wil je meer weten of handige tips ontvangen

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?