Menu

“Ik werk het liefst lekker buiten”

– Elroy Epskamp –

Elroy Epskamp assistent hovenier

Assistent hovenier

Ik ben Elroy Epskamp, ik ben 26 jaar en woon in Beuningen. Nu nog met mijn ouders en broertje, maar hopelijk binnenkort met mijn vriendin Manon.

Achtergrond in elektrotechniek en wegenbouw

Voordat ik als assistent-hovenier aan de slag ging, deed ik de opleiding elektrotechniek. Maar op school kwam ik erachter dat het binnenwerk niets voor mij is. Ik werk veel liever buiten. Uiteindelijk werkte ik in de wegenbouw, als stratenmaker en in de groenvoorziening voor de gemeente.

Op mijn plek bij De Hoog Hoveniers

In 2016 ontdekte ik dat er bij De Hoog Hoveniers ruimte was voor een nieuwe collega. Ik kreeg het aanbod om te komen werken in een leuk, jong bedrijf waarin ik veel kon leren. En dat klopt precies, heb ik gemerkt. Ik werk hier met veel plezier en ga altijd met positieve energie naar mijn werk.

Na het werk

Ook buiten werktijd ben ik veel buiten te vinden. Want ik ga graag vissen en in het weekend ben ik op het voetbalveld te vinden.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.