Menu

“Van niets een complete tuin maken”

– Guus Peters Weem –

Guus Peters Weem de Hoog Hoveniers

Hovenier

Mijn naam is Guus Peeters Weem en ik ben 23 jaar oud. Geboren en getogen in Overasselt.

Toekomstdroom: hovenier

Na mijn vmbo wist ik al gelijk wat ik wilde gaan doen, namelijk hovenier worden. Ik heb het vanaf jongs af aan al leuk gevonden om buiten te werken en bezig te zijn met mijn handen.

Vakantiebaantje, stage, hovenier

Tijdens mijn hoveniersopleiding ben ik stage gaan lopen bij De Hoog Hoveniers, waar ik op mijn zestiende als vakantiebaantje ben begonnen. En sinds drie jaar ben ik in vaste dienst bij De Hoog Hoveniers. Ik heb hier mijn passie echt gevonden!

Guus Peters Weem de hoog hoveniers
Guus Peters Weem de hoog hoveniers

Verantwoordelijk voor tuinaanleg

Bij De Hoog Hoveniers ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de aanleg van tuinen. Van niets een mooie complete tuin maken, dat vind ik het mooie aan ons vak. En natuurlijk de afwisseling: hierdoor blijft mijn werk elke dag weer uitdagend.

Sportief

Na werktijd ben ik veel te vinden op de voetbalclub van Overasselt. Hier speel ik in het eerste. Daarnaast drink ik graag een biertje met mijn vrienden en sta ik graag op de ski’s.

Fijn team

De Hoog Hoveniers bestaat uit een jong team. En naast hard werken zijn gezelligheid en plezier in het werk ook heel belangrijk.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?