Menu

De waardering die je krijgt van mensen motiveert me”

– Luc van der Beek –

luc-van-der-beek-de-hoog-hoveniers

Even voorstellen…

Mijn naam is Luc van der Beek en ik ben 26 jaar oud. Geboren in Den Bosch en woon in Rosmalen.

Ik wist op vroege leeftijd al dat ik iets met mijn handen wilde gaan doen maar wist nog niet precies wat. Toen kwam een vriend van de familie bij ons thuis de tuin aanleggen en ik was gelijk verkocht.

Ik wist het, dit is wat ik wil worden, hovenier.

Waarom de Hoog hoveniers?

Tijdens mijn vmbo-opleiding heb ik bij verschillende groot groen hoveniersbedrijven stage gelopen maar dit was niet waar ik naar op zoek was. Toen kwam ik in de particulieren wereld terecht en zag ik de waardering van mensen als je iets moois gemaakt had. Dit motiveerde mij om mezelf te gaan verdiepen in de particulieren sector. Na een aantal jaren bij verschillende hoveniersbedrijven gewerkt te hebben kwam ik bij De Hoog Hoveniers terecht.

Ik ben per 1 december 2021 begonnen bij De Hoog Hoveniers en dit bevalt mij heel goed. Een jong dynamisch team met veel passie voor het vak, dat is wat dit bedrijf zo bijzonder maakt en daardoor zie ik mezelf hier nog vele jaren werken.

Vrije tijd

Na werktijd ben ik vaak te vinden op het voetbalveld en drink ik graag een biertje met vrienden.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Is jouw tuin al winterklaar?

Ontdek hoe je je tuin winterklaar maakt met praktische tips