Menu

“Een tuin is voor mij een tuin met veel beplanting”

– Mark van Gemert –

Even voorstellen

Mijn naam is Mark van Gemert. Ik woon in Druten met mijn vriendin Sharon en mijn twee zoontjes. Sinds april 2022 ben ik in dienst bij De Hoog Hoveniers.

Mijn uitdaging bij De Hoog Hoveniers

Een tuin is voor mij een tuin met veel beplanting, daar ben ik het liefste de hele dag mee bezig. Je kan een tuin nog zo mooi maken als je wilt met bijvoorbeeld een terras, vijver of een overkapping maar de beplanting is een groot onderdeel van de tuin. Bij De Hoog Hoveniers krijg ik de kans om met de beplanting er een mooi geheel van te maken. Het opstellen van een beplantingsplan valt ook onder mijn taken wat voor mij ook een mooie uitdaging is.

mark-van-gemert-beplanting

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kinderen. Samen gaan we regelmatig naar het parkje met speeltuin dat we met de buurt hebben aangelegd en gezamenlijk onderhouden. Af en toe een feestje op zijn tijd en een gezellige buurtbarbecue sla ik ook niet snel af.

Werken bij De Hoog Hoveniers, een leuk gezellig stel bij elkaar.
Daardoor hebben we samen een goede motivatie om mooie tuinen te realiseren !!

Terug naar ons team

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Is jouw tuin al winterklaar?

Ontdek hoe je je tuin winterklaar maakt met praktische tips