Menu

“Hovenier zijn is een prachtige uitdaging”

– Mitch Janssen –

Mitch Janssen de Hoog Hoveniers

Even voorstellen

Ik ben Mitch Janssen, ik ben geboren in Nederasselt, kom uit een gezin van vier en heb een oudere broer.

Eerste contact met De Hoog Hoveniers

In 2012 is door De Hoog Hoveniers bij ons thuis een tuinrenovatie uitgevoerd. Als kleine jongen was ik erg onder de indruk van de machines en de werkzaamheden die werden uitgevoerd. Toen alles gereed was en wij zeer tevreden waren over het resultaat, dacht ik: dat wil ik later ook gaan doen.

Van vakantiehulp tot stage

Na het voortgezet onderwijs in Wijchen ben ik gestart met een BBL-opleiding tot hovenier. Ik loop vier dagen stage en heb een dag school. Zodat ik nu als allround hovenier aan de slag ben. Daarvoor werkte ik al bij De Hoog Hoveniers als vakantiekracht.

Mitch janssen hovenier in opleiding
Mitch janssen hovenier in opleiding

Eigen machines en materiaal

De Hoog Hoveniers beschikt over een keur aan eigen machines en materiaal. En dat heeft een groot voordeel voor mij: ik mag afwisselen tussen tuinaanleg en het bedienen van de machines.

Afwisseling en vernieuwing

Geen enkele tuin is hetzelfde en daardoor is het hovenierswerk iedere dag weer anders. Je werkt steeds met andere materialen of past nieuwe ontwikkelingen toe in de tuinaanleg of -renovatie. Zo laten wij een braakliggend stuk grond of een tuin die niet aan de wensen voldoet een metamorfose ondergaan. Met als eindresultaat: een zeer tevreden klant. Dat maakt het hoveniersvak zo mooi.

Leren bij De Hoog

Hovenier zijn is een prachtige uitdaging. Nu blijf ik leren in het jonge, gepassioneerde team van De Hoog Hoveniers en staat mij een prachtige toekomst te wachten binnen dit mooie vakgebied.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?