Menu

“Je bent altijd in de natuur bezig”

– Remco Schoevaars –

Remco Schroevaars - De Hoog Hoveniers

Hovenier

Mijn naam is Remco Schoevaars en ik woon in Nijmegen, samen met mijn vrouw en dochter.

Passie voor natuur

Na de basisschool was duidelijk dat ik naar de lagere land- en tuinbouwschool in Nijmegen zou gaan. Want de natuur sprak mij erg aan. In de jaren die volgden vond ik het leuk om in de tuin bezig te zijn: snoeien, onkruid verwijderen, gras maaien, hagen knippen. Dus was het een logische stap om naar de middelbare land- en tuinbouwschool te gaan in Nijmegen. Daar werd mij duidelijk dat ik hovenier wilde worden. Met veel plezier heb ik deze opleiding afgerond. Want het onderhouden van tuinen is mijn ding.

Remco Schroevaars hovenier
Remco Schroevaars hovenier

Veelzijdig hoveniersbedrijf

Nadat een aantal jaren bij een groot inspiratiepark had gewerkt, kreeg ik de kans om bij een hoveniersbedrijf te gaan werken. De Hoog Hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf en veelzijdig in het vak, dat sprak mij erg aan. Ik werk nu sinds november 2019 bij De Hoog Hoveniers aan het onderhoud van particuliere tuinen en bedrijfsterreinen, samen met een collega. En dat bevalt goed! Als ik bij een klant wegga en de tuin ligt er mooi en verzorgd bij, haal ik daar veel voldoening uit.

Passie voor de natuur

Het hoveniersvak is veelzijdig en ik ben altijd in de natuur bezig, dat maakt dat ik mijn werk zo leuk vind. Ook buiten mijn werk ben ik actief in de natuur. Want mijn hobby is wakeboarden: lekker vrij zijn op het water, dat geeft mij energie.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?