Menu

“Klanten zijn ook altijd blij als het onderhoud weer gedaan is”

– Roel van Schipstal –

Roel van Schipstal de Hoog Hoveniers

Even voorstellen

Mijn naam is Roel van Schipstal. Samen met Fabienne woon ik in Escharen.

Baan in de buurt

In september 2015 ben ik begonnen bij De Hoog Hoveniers. Na mijn opleiding zocht ik een baan in de buurt. Na wat onderzoek kwam ik De Hoog Hoveniers tegen. Het bedrijf sprak me direct aan en na een gesprek werd ik aangenomen. Vanaf die tijd tot nu zijn we flink gegroeid en nog steeds staat iedereen voor elkaar klaar.

Bij De Hoog Hoveniers

Bij De Hoog Hoveniers ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud in de tuinen. Ik zit op kantoor en ben ik nog een aantal dagen buiten aan het werk.  Het overleg met de klanten, inplannen en aansturen van mijn collega’s spreekt mij aan en dat zorgt voor een mooie afwisseling van werkzaamheden.

Als we zijn geweest voor het onderhoud in een tuin geeft dat direct resultaat, het maakt zoveel verschil. Klanten zijn ook altijd blij als het onderhoud weer gedaan is, want dan ziet hun tuin of bedrijfsterrein er direct veel frisser uit. Als de klant tevreden is, ga ik met een goed gevoel naar huis. En dat maakt mijn werk zo leuk.

Roel van Schipstal aan het werk
Roel van schipstal hovenier

Onderhouden van tuinen

Bij De Hoog Hoveniers verzorgen we samen verschillende soorten tuinen. Zo komen we bijna elke dag in een andere tuin en nemen we alle werkzaamheden mee zoals: bomen en struiken snoeien, hagen knippen, onkruid verwijderen, beregening instellen, grasmaaien, de tuin bemesten, onderhouden van zwemvijvers of de bestrating onkruidvrij maken.

Samen met mijn collega’s ontzorgen we de klant graag, en zorgen we dat ze fijn van de tuin kunnen genieten.

 

Facebookpagina

Naast mijn hovenierswerkzaamheden houd ik de Facebookpagina van De Hoog Hoveniers bij. Met foto’s en video’s van projecten geven we een kijkje achter de schermen en met praktische tips geven houden we onze klanten op de hoogte.

Na werktijd

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, zo wandel ik regelmatig een rondje of ben ik bezig rondom het huis. Verder ben ik leider bij EGS in Escharen en zorg ik dat de spelers niks te kort komen.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?