Menu

“Klanten zijn ook altijd blij als het onderhoud weer gedaan is”

– Roel van Schipstal –

Roel van Schipstal de Hoog Hoveniers

Hovenier

Mijn naam is Roel van Schipstal. Samen met mijn vriendin Fabienne woon ik in Mill op Tongelaar, midden in de natuur. Het is een prachtige en rustige omgeving en daar geniet ik elke dag van.

Baan in de buurt

In september 2015 ben ik begonnen bij De Hoog Hoveniers. Na mijn opleiding zocht ik een baan in de buurt. Na wat onderzoek kwam ik De Hoog Hoveniers tegen. Het bedrijf sprak me direct aan en na een gesprek werd ik aangenomen. Vanaf die tijd tot nu zijn we flink gegroeid en nog steeds staat iedereen voor elkaar klaar.

Gespecialiseerd in onderhoud

Ik doe voornamelijk onderhoud. Want dat geeft direct resultaat, het maakt zoveel verschil. En klanten zijn ook altijd blij als het onderhoud weer gedaan is, want dan ziet hun tuin of bedrijfsterrein er direct veel frisser uit. Als de klant tevreden is, ga ik met een goed gevoel naar huis. En dat maakt mijn werk zo leuk.

Roel van schipstal hovenier
Roel van schipstal hovenier

Gevarieerde werkzaamheden en klanten

De afwisseling maakt mijn werk uitdagend. Dan bedoel ik afwisseling in werkzaamheden én in klantcontact. Want ik werk voor particulieren en bedrijven. Bomen en struiken snoeien, hagen knippen, onkruid verwijderen, beregening installeren, grasmaaien, de tuin bemesten, bestrating onkruidvrij maken: iedere dag is weer anders.

Facebookpagina

Naast mijn hovenierswerkzaamheden houd ik de Facebookpagina van De Hoog Hoveniers bij. Met foto’s en video’s van projecten geven we een kijkje achter de schermen en met praktische tips geven houden we onze klanten op de hoogte.

Na werktijd

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, zo wandel ik regelmatig een rondje of ben ik bezig rondom het huis. Verder ben ik leider bij Estria 2 en zorg ik dat de spelers niks te kort komen.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]