Menu

Altijd buiten, op een andere plek en met veel verschillende klanten werken”

– Sjors Willems –

Sjors Willems

Even voorstellen…

Mijn naam is Sjors Willems en ben werkzaam bij de Hoog hoveniers op zaterdag en in de vakanties, ik ben 14 jaar en zit op het Maas Waal College in Wijchen.

Waarom de Hoog hoveniers?

Mijn Werkzaamheden zijn, het wassen van de bussen, het opruimen van het terrein en zo nu en dan al een keer mee op klus.
Het mooie aan het hoveniers vak vindt ik dat je altijd buiten bent, je bent altijd op een andere plek aan het werk en je werk met veel verschillende klanten. Verder trekt het groen me ook heel erg aan het mooiste vindt ik een tuin met strakke elementen.

 

Vrije tijd

Als hobby’s vindt ik het leuk om een  wedstrijdje te voetballen bij de Club Diosa en werk ik in het weekend bij de Hoog hoveniers. Zo heb ik van mijn hobby je werk gemaakt en dat vind is het mooiste wat er is, daarom ga ik altijd met plezier naar mijn werk. Wat een groot pluspunt is, dat we altijd voor elkaar klaar staan en hard word gewerkt samen met veel gezelligheid.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

© 2021 De Hoog Hoveniers

website ontwerp & realisatie: Studio 024