Menu

Altijd buiten, op een andere plek en met veel verschillende klanten werken”

– Sjors Willems –

Sjors Willems

Even voorstellen…

Mijn naam is Sjors Willems en ben werkzaam bij De Hoog Hoveniers op zaterdag en in de vakanties, ik ben 14 jaar en zit op het Maas Waal College in Wijchen.

Werken bij De Hoog Hoveniers

Mijn werkzaamheden zijn het wassen van de bussen, het opruimen van het terrein en zo nu en dan al een keer mee op een klus.
Het mooie aan het hoveniersvak vind ik dat je altijd buiten bent, je bent altijd op een andere plek aan het werk en je werkt met veel verschillende klanten. Verder trekt het groen me ook heel erg aan, het mooiste vind ik een tuin met strakke elementen.

Vrije tijd

Als hobby’s vind ik het leuk om een wedstrijdje te voetballen bij de voetbalclub Diosa en werk ik in het weekend bij De Hoog Hoveniers. Zo heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en dat vind ik het mooiste wat er is, daarom ga ik altijd met plezier naar mijn werk. Een groot pluspunt is dat we altijd voor elkaar klaar staan, en er samen hard wordt gewerkt met zo nu en dan veel gezelligheid.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?