Menu

“Ik zie mezelf nog jaren bij De Hoog Hoveniers werken”

– Toby Jansen –

Toby Jansen de Hoog Hoveniers

Hovenier

Ik ben Toby Jansen, ik ben 28 jaar en woon samen met Anouk in Overasselt.

Op het Helicon in Nijmegen heb ik de hoveniersopleiding niveau 4 afgerond.

Ooit eerste collega

Ik werk sinds 2010 bij De Hoog Hoveniers, toen als eerste personeelslid van Ronnie. In de ochtend samen met zijn ouders en broertje (nu mede-eigenaar) koffie drinken aan de keukentafel. Daarna de kar laden en op naar de klant.

Inmiddels zijn we van één bus en aanhangwagen gegroeid naar acht bussen met de bijbehorende aanhangwagens. En van een klein schuurtje naar een grote loods gegaan met de nodige buitenruimte erbij. Mooi om te zien wat we in al die jaren bereikt hebben.

Werken in de buitenlucht

Mijn ouders hebben een grote tuin met veel soorten planten, bomen en struiken. Zo ben ik in aanraking gekomen met het buitenleven. Elke dag in de buitenlucht bezig zijn vind ik geweldig. Want de natuur verandert continu en dat vind ik mooi om te zien.

Toby Jansen De Hoog Hoveniers
Toby Jansen De Hoog Hoveniers

Focus op tuinaanleg

Mijn werk bestaat voor 99 procent uit tuinaanleg. Dat kunnen tuinen zijn waarmee we drie maanden bezig zijn of tuinen waar we een paar dagen of weken aan werken. Het mooie van de aanleg vind ik: een oude tuin helemaal leegmaken en vanaf nul weer opbouwen.

Energiek team

Ik zie mezelf nog jaren bij De Hoog Hoveniers werken. Want we zijn een jong team met een geweldig doorzettingsvermogen en staan altijd voor elkaar klaar, elke dag weer!

Na werktijd

Na een dag werken mag ik graag een wedstrijdje voetballen. Ik voetbal in een vriendenteam, dus meedoen is belangrijker dan winnen.

Waarmee kunnen we u helpen??

Het maakt niet uit wat het is (als het maar over uw tuin gaat ;-)), wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@dehooghoveniers.nl of bel 024 200 67 00.

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?