Menu

Aanleg achtertuin

Het project:

Plaats: Wijchen

Herkomst: Via buurtgenoten

Omschrijving werkzaamheden

Doordat De Hoog Hoveniers de tuin van de achterburen opnieuw aangelegd had, waarbij een aantal grote bomen en struiken verwijderd werden, kwam er zoveel licht in de tuin dat een aanpassing van de achtertuin nuttig was.

Nadat een tuinontwerp werd gemaakt waarin de wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt, werd najaar 2017 met de aanleg begonnen. Door de plots invallende zeer natte en koude periode is de aanleg van het gazon naar het voorjaar verschoven.

Zodra de vorst voorbij was en voordat er weer een natte periode kon komen, werd het gazon aangelegd en direct een eerste inboet verricht. Hierdoor kan de opdrachtgever het gehele jaar genieten van een mooie nieuwe tuin.

Wilt u weten wat wij voor uw tuin kunnen doen?

Lees ook:

© 2018 De Hoog Hoveniers

website ontwerp & realisatie: Studio 024