Menu
Volledige tuinrenovatie in wijchen

Meer privacy in de tuin

Het project:

Plaats: Wijchen

Herkomst: Via bedrijfswerkzaamheden

Omschrijving werkzaamheden

Rondom de woning van deze klant werden nieuwbouwhuizen gebouwd. Deze nieuwe woningen keken op de tuin. Daarom kwam de klant bij De Hoog Hoveniers: ze wilden graag meer privacy in de tuin zodat ze in de zomer rustig konden genieten. Daarnaast wilden ze graag een meer onderhoudsarme tuin én was de oude natuursteen tegel aan vervanging toe.

De hoveniers hebben vervolgens de tuin wat meer sfeer gegeven en moderne elementen toegevoegd: verlichting, een spiegelvijver en een zwembad. We plaatsten infiltratiekratten voor de afwatering en legden een nieuwe bestrating. Daarnaast is de tuin nu meer beschut, zodat de klant ongestoord kan genieten van het zwembad en de sfeervolle tuin.

Wilt u weten wat wij voor uw tuin kunnen doen?

Lees ook:

© 2019 De Hoog Hoveniers

website ontwerp & realisatie: Studio 024