Menu
Renovatie achtertuin met hoogte verschil

Renovatie achtertuin met hoogte verschil

Het project

Voor: Fam. Schamp

Omschrijving werkzaamheden

Door deze achtertuin lag nog een gasleiding. nadat het gasbedrijf de leiding moest vervangen door ouderdom werd deze uit de tuin gehaald en verlegd buiten de tuin. In overleg hebben we de achtertuin volledig leeg gemaakt.

Nadat de leiding is verlegd en de werkzaamheden klaar waren konden de we aan het werk met de opbouw van de tuin.

Het hoogte verschil in de tuin is opgevangen door een trap en loopt verder met stapstenen door het gazon. Er is een nieuwe afscheiding geplaatst op de grens met de buren. In de tuin zijn verschillende bomen teruggeplaatst en aangevuld met nieuwe beplanting.

Wilt u weten wat wij voor uw tuin kunnen doen?

© 2020 De Hoog Hoveniers

website ontwerp & realisatie: Studio 024