Menu

Hovenier nodig in Wijchen?

Wilt u uw tuin onder handen laten nemen door een goede hovenier in Wijchen?

Contact opnemenprojecten

de hoog hoveniers tuinaanleg en onderhoud

De Hoog Hoveniers in Wijchen.

De Hoog Hoveniers biedt alles om uw tuin (weer) helemaal naar wens te maken. Bij ons hoveniersbedrijf in Wijchen kunt u terecht met iedere ‘groene’ vraag van A tot Z: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie zijn onze passies. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin weer een bron van plezier wordt, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Recensies van De Hoog Hoveniers

Wat kan De Hoog Hoveniers voor soorten tuin ontwerpen?

Een nieuwe tuin ontwerpen is voor De Hoog Hoveniers als het maken van een kunstwerk. We beginnen volledig blanco, laten ons inspireren door uw wensen en brengen deze vervolgens tot uitvoer. Luisteren is daarbij het sleutelwoord. We werken met een tuinarchitect die tuinontwerpen in 2D en 3D maakt. Ook het bijbehorende beplantingsplan verzorgen we graag voor u.

2D of 3D tuinontwerp maken ?

tuinontwerp door hovenier nijmegen

Tuinaanleg Wijchen

Bij De Hoog Hoveniers beginnen we niet zomaar met een tuin aanleggen. Eerst denken we, samen met u, goed na over de bedoeling van uw tuin. Moet er een vijver komen? Welke bestrating wilt u? Wat vindt u belangrijk als het om beplanting gaat? We sparren graag met u over alle aspecten, voordat de tuinaanleg van start gaat. Ook het renoveren van uw huidige tuin is uiteraard mogelijk. Vervolgens kan de uitvoering starten. Bij ons professionele team van hoveniers is dit in vertrouwde handen.

Tuin laten onderhouden

Tuinonderhoud is voor veel mensen een tijdrovende klus. Bovendien is de juiste kennis niet altijd aanwezig. Bij deze hovenier in Wijchen is dat gelukkig wel het geval. Snoeien, een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt, gras maaien, onkruid verwijderen, bemesten… we doen het graag voor u. We bieden verschillende oplossingen als het gaat om tuinonderhoud. Er zijn verschillende onderhoudscontracten, die flexibel zijn in te richten.

Het team

Doordat De Hoog Hoveniers een veelzijdig team heeft, hebben we veel te bieden op het gebied van tuinaanleg. We zijn met zo’n tien hoveniers, waaronder een aantal leerlingen. Met onze plantenkennis en vakmanschap zit het wel goed. Bovendien blijven we onszelf continu ontwikkelen en bijscholen, om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Waarom kiezen voor De Hoog Hoveniers in Wijchen?

  • Accuraat
  • Gedreven
  • Snel schakelen
  • Vast team
  • Ervaring met particulier & zakelijk
  • Actief meedenken
  • Uitgebreid machinepark

Wilt u meer weten over de hovenier in Wijchen?

Ons hoveniersbedrijf bevindt zich naast Wijchen, in het dorpje Nederasselt. Onze hoveniers zijn echter actief in een grote regio rondom Wijchen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 024 200 67 00.

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?