Kindvriendelijke buitenruimtes

Neem contact op
aanleggen-van-kindvriendelijke-buitenruimtes-en-onderhoud
#
Tuinonderhoud van

Kinderdagverblijven

In de provincies Noord-Brabant en Utrecht nemen we het tuinonderhoud op ons voor meer dan 140 kinderdagverblijven van Partou kinderopvang gedurende het hele jaar. Onze aandacht gaat uit naar het creëren van kindvriendelijke buitenruimtes, waarin zowel veiligheid als speelplezier voorop staan.

Prioriteit voor veiligheid

Tijdens onze onderhoudsrondes zijn we niet alleen gericht op het esthetische aspect, maar ook op de veiligheid van speeltoestellen en eventuele gebreken in de tuin. Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen in een goed onderhouden omgeving. We inspecteren speeltoestellen regelmatig en zorgen dat eventuele reparaties snel worden uitgevoerd.

Meer informatie
  • Veiligheid speeltoestellen
  • Veilige speelplek
  • Gebreken in de tuin aanpakken
  • Goed onderhouden
  • Regelmatig inspectie
  • Reparaties snel uitvoeren
Veiligheid-speeltoestellen-kindvriendelijke-buitenruimtes

Nieuwe speeltoestellen en aanpassingen

Op maat gemaakte buitenruimtes

Wanneer er nieuwe speeltoestellen geïnstalleerd worden of aanpassingen aan de buitenruimtes nodig zijn, staan we paraat. We werken nauw samen met locatiemanagers om nieuwe plannen te ontwikkelen en deze te implementeren.

Wat zijn de kosten?
kindvriendelijke-buitenruimtes-en-onderhoud-op-maat

Natuurlijke Materialen

Onze ontwerpen omvatten vaak het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en steen, om een kindvriendelijke en avontuurlijke sfeer te creëren. Het doel is om een buitenruimte te ontwerpen waar kinderen niet alleen veilig kunnen spelen, maar waar ze ook gestimuleerd worden om te ontdekken en plezier te hebben.

Bij de aanleg van nieuwe speelzones besteden we bijzondere aandacht aan de keuze van materialen en lay-out. We zorgen ervoor dat de buitenruimte aansluit bij de behoeften en leeftijden van de kinderen die er spelen. Dit omvat onder andere zandbakken, klimtoestellen, speelhuisjes en groene zones waar kinderen kunnen ravotten.

Faciliteiten kinderopvang

Samenwerking met Locatiemanagers

Ons doel is om de kinderen een veilige en stimulerende buitenomgeving te bieden waar ze zich vrij kunnen bewegen en ontwikkelen, in lijn met de pedagogische filosofie van kinderopvangcentra. Door de nauwe samenwerking met de locatiemanagers kunnen we de buitenruimtes aanpassen aan de specifieke behoeften van elke kinderdagverblijflocatie.

Als De Hoog hoveniers hebben we een toegewijd team dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van kindvriendelijke buitenruimtes. We begrijpen dat deze buitenruimtes een essentieel onderdeel zijn van kinderopvangfaciliteiten, waar kinderen spelen, leren en groeien. Ons werk draagt bij aan het welzijn van kinderen en biedt ouders en begeleiders de gemoedsrust dat de kinderen in een veilige en inspirerende omgeving kunnen genieten van hun tijd buitenshuis.

Contact opnemen
#
Onze projecten
Werkzaamheden:
  • Aanleg voor en achtertuin
  • Beplanting
  • Ontwerp gemaakt
  • Bestrating

Wilt u meer weten over kindvriendelijke buitenruimtes?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons.

Stuur een email: info@dehooghoveniers.nl
Of bel ons op voor meer info: 024 200 67 00