Tuinrenovatie

Neem contact op
#
Transformeer jouw tuin naar wens

Tuin laten renoveren

Bekijk de voorbeelden

Is uw tuin al jarenlang verwaarloosd of heeft u zojuist een huis gekocht met een tuin die meer wegheeft van een ongetemde wildernis? Dan is een complete tuinrenovatie absoluut noodzakelijk. Ons doel is om uw tuin een indrukwekkende transformatie te geven, precies zoals u voor ogen hebt.

Wanneer u besluit om de voortuin of achtertuin aan ons toe te vertrouwen voor een renovatie, wat kunt u dan verwachten en wat zijn de kosten?

De prijs hangt uiteraard af van de huidige staat van uw tuin en de benodigde werkzaamheden. Wij bieden betaalbare tuinrenovaties aan.

Tuinrenovatie door de Hoog hoveniers

Professionele Tuinrenovatie

Is uw tuin na jaren van verwaarlozing toe aan een complete opknapbeurt? Bijvoorbeeld vanwege een verbouwing aan uw huis of simpelweg omdat u de energie en het budget elders hebt geïnvesteerd? Onze ervaren hoveniers staan voor u klaar om uw tuin nieuw leven in te blazen.

  • Grondig verwijderen van onkruid
  • Vakkundig snoeien van bomen en struiken
  • Verplaatsen of verwijderen van planten en bomen
  • Afvoeren en aanvullen van grond en zand
  • Herstellen van bestrating en schuttingen

Een betaalbare renovatie van jouw tuin

Wij voorzien u graag van een eerlijk kostenadvies, waarbij we ook rekening houden met de staat van bijvoorbeeld uw schutting en bestrating. Als een renovatie geen duurzame oplossing biedt, zullen wij u adviseren om te investeren in een nieuwe schutting. Zo voorkomen we dat u op korte termijn opnieuw renovatiewerkzaamheden moet laten uitvoeren.

Natuurlijk spelen uw persoonlijke smaak en het gewenste eindresultaat een rol bij het bepalen van de prijs. Gras is bijvoorbeeld goedkoper dan bestrating, en houten schuttingen zijn voordeliger dan kunststof schuttingen.

Ik wil meer weten
Tuinonderhoud

Om u een ruwe schatting te geven van de kosten voor tuinrenovaties is erg lastig, omdat iedere tuin anders is. Als u wilt weten waar u aan toe bent, dan kunt u contact met ons opnemen om het te bespreken.

Onze klantgerichte aanpak heeft ervoor gezorgd dat we bekendstaan om onze betrouwbaarheid en tevreden klanten, die ons graag aanbevelen. Daarnaast verwelkomen we regelmatig terugkerende klanten, wat ons bevestigt dat we op de juiste weg zijn.

#
Onze projecten
Werkzaamheden:
  • Beplantingsplan
  • Keramische tegels
  • Tuinaanleg
  • Lichtplan

Wilt u meer weten over tuinrenovatie?

Wij hechten waarde aan transparantie en de offerte die we uitbrengen geeft u een duidelijk beeld van de kosten en mogelijkheden voor uw tuinrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op!

Voor vrijblijvend advies Neem contact op