Moderne tuin met siervijver

#

Werkzaamheden:

Deze moderne tuin heeft een opvallende siervijver als middelpunt, wat een gevoel van sereniteit en verfijning toevoegt aan het buitenleven. De tuin wordt gekenmerkt door een harmonieuze combinatie van witte en paarse beplanting, die elegant contrasteert met diverse soorten meerstammige bomen. Wolken van taxus voegen structuur en vorm toe aan het geheel.

Tuin met sfeervolle elementen

In het voorjaar komt de tuin tot leven met meer dan 4000 bollen die uit de grond tevoorschijn schieten, waardoor een vrolijk en kleurrijk beeld ontstaat. Gevormde traptredes van Leptinella creëren een zacht niveauverschil in de tuin, waardoor de ruimte dynamiek krijgt.

Een op maat gemaakte siervijver is zorgvuldig geïntegreerd in het ontwerp, waarbij het niveauverschil van de tuin slim wordt benut. Bovendien is Inlite-verlichting strategisch geplaatst, waardoor de tuin ’s avonds een warme en uitnodigende sfeer krijgt, perfect voor avonden buiten. Deze tuin combineert hedendaagse esthetiek met functionele en sfeervolle elementen, wat resulteert in een verfijnde buitenruimte waar men kan ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur.

Heeft u ook een mooi project?

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Laat het ons weten, dan kunnen we de mogelijkheden eerst even bespreken.

Stuur een mail info@dehooghoveniers.nl
Bel ons op 024 200 67 00
Ook interessant:
Tuinrenovatie met houten vlonders en groen geluk
Bekijk project
Een organische harmonie van water en groen
Bekijk project