Ermert de Valk

“Mijn ervaringen delen met de jongere generatie “

#

Even voorstellen...

Ik ben Ermert de Valk en ben geboren en getogen in Nederasselt. Daar woon ik nog steeds, samen met mijn vriendin Esther en onze labrador Sepp. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij De Hoog Hoveniers als projectleider en calculator.

De mooiste functie

Ik heb in 1994 mijn opleiding afgerond en ben eerst gaan werken als hovenier om de nodige praktijkervaring op te doen. Van daaruit ben ik doorgegroeid naar projectleider bij diverse bedrijven.

Deze functie heb ik altijd voor ogen gehad: toen ik nog op school zat wist ik al dat ik op kantoor de zaken wilde regelen maar toch tussen de hoveniers wilde blijven. Overleg met klanten en leveranciers, mooie tuinen maken naar de wensen van de klant en binnen het gestelde budget. Dat is telkens weer de uitdaging. Kortom: de mooiste functie binnen een bedrijf, vind ik.

Passie voor natuur

Naast werken is er natuurlijk tijd voor ontspanning. Ik speel bariton in de plaatselijke fanfare en mag graag wandelen met de hond. De natuur beleven met als grootste passie, insecten. Ik vind het fantastisch om te zien hoe deze kleine dieren zo’n groot en belangrijk onderdeel zijn in het dierenrijk.

Kennis delen met jonge collega’s

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in deze functie en vind het leuk om deze ervaring in een jong dynamisch bedrijf als De Hoog Hoveniers te kunnen gebruiken. En dat vind ik het mooie van werken bij De Hoog Hoveniers: ik kan mijn ervaringen en kennis delen met de jongere generatie en zo het nog jonge bedrijf laten groeien. We zijn een hecht team dat hard werkt en veel plezier met elkaar beleeft, dat veel voor elkaar over heeft en dat altijd voor elkaar klaarstaat.