Menu

Tuinaanleg:

uw tuin in vakkundige handen bij De Hoog Hoveniers

Of Renoveren?projecten

Tuinaanleg mediterrane tuin

Eerst nadenken, dan pas aanleggen.

Tuinaanleg vereist specifieke vaardigheden. Voordat u begint, is het belangrijk er goed over na te denken. Wilt u een tuin met een vijver, bestrating, beplanting of gazon? De mogelijkheden zijn eindeloos. Overweegt u om een nieuwe tuin aan te leggen of uw huidige tuin te renoveren? De Hoog Hoveniers denkt graag mee over uw plan of brengt u op nieuwe ideeën. Ook de uitvoering is bij ons in vertrouwde handen.

2D of 3D tuinontwerp maken ?

tuinontwerp door hovenier nijmegen

Wat kan De Hoog Hoveniers voor soorten tuin aanleggen?

De Hoog Hoveniers kan iedere soort tuin aanleggen: van klein en strak tot groot en weelderig. Bekijk een greep uit de mogelijkheden:

Van ontwerp naar droomtuin

De Hoog Hoveniers werkt met een vaste tuinontwerper, die gespecialiseerd is in het vertalen van uw wensen. Na het vaststellen van het ontwerp gaan onze vakbekwame medewerkers aan de slag om uw ideeën tot werkelijkheid te brengen. Daarnaast voert De Hoog Hoveniers ook grondwerkzaamheden uit. We beschikken over ruim voldoende materieel om iedereen van dienst te zijn. Van het uitgraven van een zwembad of bouwput tot het aanleggen van hemelwaterafvoer.

Het team

Doordat De Hoog Hoveniers een veelzijdig team heeft, hebben we veel te bieden op het gebied van tuinaanleg. We zijn met zo’n tien hoveniers, waaronder een aantal leerlingen. Met onze plantenkennis en vakmanschap zit het wel goed. Bovendien blijven we onszelf continu ontwikkelen en bijscholen, om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wilt u meer weten over tuinaanleg?

Wilt u meer weten over tuinaanleg? Bent u benieuwd naar de kosten? Of wilt u een vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op via 024 200 67 00 of info@dehooghoveniers.nl.

Onkruid verwijderen met de Heatweed

Onkruid verwijderen?

De beste manier om onkruid aan te pakken ...?