Hovenier nodig in Nijmegen?

Neem contact op
Hovenier in Nijmegen, neem dan contact op met de Hoog hoveniers
#
Tuinaanleg, ontwerp en onderhoud

De Hoog Hoveniers in Nijmegen

Bekijk projecten

De Hoog Hoveniers biedt alles om uw exclusieve tuin (weer) helemaal naar wens te maken. Bij ons hoveniersbedrijf in de regio Nijmegen kunt u terecht met iedere ‘groene’ vraag van A tot Z: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie zijn onze passies. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin weer een bron van plezier wordt, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Tuinontwerp laten maken door de Hoog hoveniers
beplanting-in-de-tuin-aanleggen-de-hoog-hoveniers

Wat kan De Hoog Hoveniers voor soorten tuin ontwerpen?

Een nieuwe tuin ontwerpen is voor De Hoog Hoveniers uit Nijmegen als het maken van een kunstwerk. We beginnen volledig blanco, laten ons inspireren door uw wensen en brengen deze vervolgens tot uitvoer. Luisteren is daarbij het sleutelwoord. We werken met een tuinarchitect die tuinontwerpen in 2D en 3D maakt. Ook het bijbehorende beplantingsplan verzorgen we graag voor u.

Meer over tuinontwerp
Tuinontwerp laten maken door de Hoog hoveniers

Tuinaanleg Nijmegen

Bij De Hoog Hoveniers beginnen we niet zomaar met een tuin aanleggen. Eerst denken we, samen met u, goed na over de bedoeling van uw tuin. Moet er een vijver komen? Welke bestrating wilt u? Wat vindt u belangrijk als het om beplanting gaat?

We sparren graag met u over alle aspecten, voordat de tuinaanleg van start gaat. Ook het renoveren van uw huidige tuin is uiteraard mogelijk. Vervolgens kan de uitvoering starten. Bij ons professionele team van hoveniers in Nijmegen is dit in vertrouwde handen.

Wat zijn de kosten?

Tuin laten onderhouden door een hovenier

Tuinonderhoud is voor veel mensen een tijdrovende klus. Bovendien is de juiste kennis niet altijd aanwezig. Bij deze hovenier in Nijmegen is dat gelukkig wel het geval. Snoeien, een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt, gras maaien, onkruid verwijderen, bemesten… we doen het graag voor u. We bieden verschillende oplossingen als het gaat om tuinonderhoud. Er zijn verschillende onderhoudscontracten, die flexibel zijn in te richten.

Ik wil meer weten
tuinonderhoud
  • Wanneer moet ik snoeien?
  • Welke planten en bomen mag ik snoeien? En hoe?
  • Wanneer kan ik mijn gazon inzaaien?
  • In welke maand(en) mag ik planten verplaatsen?
  • Hoe kan ik het beste onkruid verwijderen?
Team van professionals

Hoveniers uit Nijmegen met passie

Doordat De Hoog Hoveniers een veelzijdig team heeft, hebben we veel te bieden op het gebied van tuinaanleg, ontwerp, onderhoud en renovatie. De Hoog hoveniers werkt naast onze hoveniers ook met een aantal leerlingen. Met onze plantenkennis en vakmanschap zit het wel goed. Bovendien blijven we onszelf continu ontwikkelen en bijscholen, om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Neem contact met ons op
#
Onze projecten

Tuinrenovatie met houten vlonders en groen geluk

Bekijk project
Werkzaamheden:
  • Beplantingsplan
  • Keramische tegels
  • Tuinaanleg
  • Lichtplan
Een organische harmonie van water en groen
Bekijk project
Een waterrijke tuin met kleurrijke borders
Bekijk project

Zoekt u een hovenier uit de regio Wijchen

Bent u benieuwd naar de kosten? Of wilt u een vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons.

Stuur een email: info@dehooghoveniers.nl
Of bel ons op voor meer info: 024 200 67 00