Menu

Hovenier Nijmegen gezocht?

Wilt u uw tuin onder handen laten nemen door een goede hovenier in Nijmegen?

Contact opnemenprojecten

de hoog hoveniers tuinaanleg en onderhoud

De Hoog Hoveniers in regio Nijmegen.

Heeft u een tuinvraagstuk voor een goede hovenier in Nijmegen? Ons hoveniersbedrijf heeft de juiste oplossingen om uw tuin (weer) helemaal naar uw zin te maken. U kunt bij De Hoog Hoveniers terecht met iedere vraag over uw nieuwe of bestaande tuin: van tuinontwerp tot tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin weer een bron van plezier wordt, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Recensies van De Hoog Hoveniers

Wat kan De Hoog Hoveniers voor soorten tuin ontwerpen?

Een tuinontwerp maken is voor de hoveniers van De Hoog als het maken van een kunstwerk. We beginnen volledig blanco, luisteren goed naar uw wensen en zorgen ervoor dat deze vertaald worden naar een inspirerend tuinontwerp. De ontwerpen worden gemaakt door een tuinarchitect die zowel 2D- als 3D-ontwerpen kan leveren. Ook een gedetailleerd beplantingsplan hoort bij het advies.

2D of 3D tuinontwerp maken ?

tuinontwerp door hovenier nijmegen

Tuinaanleg Nijmegen

Tuinaanleg begint bij De Hoog Hoveniers met een grondig plan, waarbij we goed nadenken over de tuin en haar doeleinden. Welke bestrating wilt u? Komt er een vijver? Welke beplanting spreekt u aan? En wat is het meest praktisch? We bespreken deze aspecten graag met u, voordat we de tuin gaan aanleggen. Ook het renoveren van uw bestaande tuin is uiteraard mogelijk, van kleine aanpassingen tot grootse renovaties. Bij ons professionele team van hoveniers is de uitvoering uiteraard ook in vertrouwde handen.

Tuin laten onderhouden

Tuinonderhoud: veel mensen hebben er geen tijd voor of zin in. Bovendien heeft niet iedereen de benodigde kennis in huis. Deze hovenier in Wijchen neemt dit graag van u over. Van een voorjaarsbeurt tot snoeien en van onkruidverwijdering tot het gras maaien: het kan ons niet gek genoeg zijn. Daarom hebben we diverse oplossingen op het gebied van tuinonderhoud. We bieden verschillende onderhoudscontracten op maat.

Waarom kiezen voor De Hoog Hoveniers in Nijmegen?

  • Accuraat
  • Gedreven
  • Snel schakelen
  • Vast team
  • Ervaring met particulier & zakelijk
  • Actief meedenken
  • Uitgebreid machinepark

Wilt u meer weten over hovenier Nijmegen?

Ons hoveniersbedrijf bevindt zich in de buurt van Nijmegen, in het dorpje Nederasselt. Onze hoveniers werken in een grote regio rondom Nijmegen. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen doen? Neem gerust contact op via 024 200 67 00.

Is jouw tuin al winterklaar?

Ontdek hoe je je tuin winterklaar maakt met praktische tips